Despre noi

    Prin ideea de imbunatatire a industriei romanesti,  ALWO intelege sa ofere pietei, solutii care sa usureze activitatile oamenilor, punand la dispozitie prin intermediul echipamentelor din dotare, AER CURAT la locul de munca cat si in atmosfera, usurinta in exploatare, fiabilitate in functionare. Vorbim deci, de o divizie de echipamente   "verzi" ce sunt dezvoltate de la bun inceput pe un alt concept de baza - OM-NATURA.


  
Pe toata durata colaborarii cu compania noastra iti vom pune la dispozitie cateva lucruri simple :

·  Profesionalism, amabilitate si devotament pentru nevoile tale.

·  Suport si consultanta pentru solutionarea problemelor pe care le intampini.

·  Cele mai inalte standarde de calitate ale echipamentelor oferite, insotite de fiabilitate in exploatare.

·  Toata experienta noastra acumulata, pentru a-ti oferi satisfactie solicitarilor tale, pana la cel mai mic detaliu.

   Cu o experienta de peste 15 ani, compania noastra, sustinuta cu capital 100% privat romanesc, a intrat in randul celor mai importanti producatori de echipamente si tehnologii de filtrare a aerului, transport pneumatic si mecanic, echipamente pentru stocarea si manipularea materialelor dar si alte echipamente industriale precum conveioare cu lant, automatizari, incinte presurizate pentru vopsitorii sau sisteme de climatizare ale locurilor de munca. 

   De multe ori, solicitarile clientilor nostri au fost provocari pentru a le gasi solutia perfecta, intalnind diferite situatii extraordinare in care intreaga noastra echipa de productie, a reusit sa proiecteze si sa execute echipamente si instalatii sub incidenta unor factori ce nu permiteau implementarea unei solutii obisnuite. Multumita acestor incercari, echipa noastra a reusit sa acumuleze o experienta deosebita, formandu-se in timp ideea ce sta la baza acestei companii - FLEXIBILITATE.

 


 

        ALWO urmareste in permanenta atingerea scopurilor clientilor, oferindu-le intotdeauna solutia perfecta pentru cerintele si nevoile acestora, in acelasi timp, existand inca un scop foarte bine definit: sustinerea si imbunatatirea industriei din Romania.