Filtru mobil fum sudura model ECO SMOKE

 Descriere :

Unitate de filtrare cu cartuse filtrante ECO SMOKE impreuna cu bratele aspirante articulate Universal NO SMOKE asigura o eficienta de filtrare  ≥ 90%.
Atat accesul la cartusele filtrante cat si usurinta inlocuirii acestora asigura o facila mentenanta a echipamentului , generand costuri  minime de intretinere .
Echipamentul are o constructie robusta , fiind executat  din tablă de oțel vopsita in camp electrostatic  .

Principiu de functionare :
Aerul poluat patrunde in zona destinata separarii si filtrarii , luand un prim contact cu elementele din tabla ce au dublu rol : o prima separare a aerului de pulberi si ,in acelasi timp, o protectie a cartuselor filtrante .Apoi, cartușul filtrant separă si retine pulberile .  Filtrele sunt desprăfuite printr-un sistem complex compus din : rezervor aer comprimat, electrovalva aer .
Particulele sunt colectate într-o tavă de colectare amplasata in zona inferioara a echipamentului , usor accesibila si de manipulat .
Aerul este evacuat pe partea superioara  a unitate printr-un grătar de evacuare .
Aparatul este echipat cu un ventilator de mare capacitate cu presiune negativă ridicată care garantează un debit volumetric  mare .

Date tehnice:

        ·  Debit preluat: 2200 m³/h

·   Ventilator ATDG 320 / 2,2 Kw

        ·  Nr. cartuse: 2 buc

        ·  Dimensiuni cartuse: 600xØ325

        ·  Suprafata totala de filtrare: 16 m² (135 pliuri/cartus)

        ·   Sistem de regenerare a cartuselor filtrante cu impulsuri de jet de aer comprimat ( electrovalva aer comprimat , regulator aer comprimat, rezervor aer comprimat )

         ·  Brate aspirante D.150mm x 3300mm - 1/2 buc

        ·  Dimensiuni de gabarit: 1280 x 700 x 1100 mm (L x l x h)