Echipamente vopsitorii

Cabine presurizate

Cabine presurizate de vopsire reprezinta instalatii complexe ce vin in sprijinul producatorilor pentru asigurarea unui finisaj optim al pieselor prin procesul de vopsire / uscare .

Pereti absorbanti  cu filtre uscate

Fronturile aspirante ALWO  V   sunt constructii solide modulare realizate din panouri de tabla zincata prelucrata la rece si imbinate cu ajutorul organelor de asamblare , completate cu ventilator centrifugal necesar aspiratiei aerului si filtre retinere pulberi .

Pereti absorbanti  cu perdea de apa

Prin intermediul ventilatorului montat pe acoperisul cabinei sau in lateralul acesteia se creaza in interiorul cabinei o depresiune care determina formarea unui flux de aer care traverseaza cabina din zona de pulverizaresi  pana la cosul de evacuare. In timpul acestui tranzit, perdeaua de apa a cabinei retine particulele solide  din vopsea sau lac .

Filtre cu carbon activ

Unitatile filtrante CARBO au aplicatii in tratarea emisiilor provenite de la operatiile de vopsire si sunt destinate unei vaste game de clienti si industrii care utilizeaza vopseluri pe baza de solventi organici.

Centrale tratament aer si presurizare

Centrale tratament aer si presurizare destinate compensarii aerului aspirat din vopsitorii