Echipamente exhaustare industria metalurgica, cimentului si alimentara

Filtru ceturi uleioase si emulsii NO MIST

  Filtrul ALWO NO MIST este destinat sa deserveasca utialjele de prelucrari prin aschiere si are ca scop retinerea ceturilor uleioase rezultate in functionarea acestora. 

 

CICLOFILTRE cu saci filtranti

  Ciclofiltrele F - ALWO sunt unitati de filtrare cilindrice ,cu maneci filtrante scuturate cu jet de aer comprimat , functionare in depresiune si colectarea pulberilor in bidon metalic. Optional pot fi prevazute cu valva de dozare a materialului evacuat . 

Filtru mobil fum sudura model ECO SMOKE

           Unitatile mobile de aspirare si filtrare fum sudura ALWO - ECO SMOKE  se recomanda in spatiile de productie fiind usor adaptabile  la conditiile schimbatoare din fluxurile de productie.  Sunt destinate filtrarii aerului si mentinerii unui mediu curat .

 

BANCURI ASPIRANTE CU CARTUSE FILTRANTE model BAF

  Bancurile aspirante ALWO model BAF  reprezinta  mese de lucru destinate aspiratiei, filtrarii si colectarii prafului rezultat ca urmare a operatiilor de slefuire manuala utilizand scule de mana . 

 Filtre cu cartuse verticale

Filtrele cu cartuse verticale FCV sunt proiectate si executate pentru filtrarea aerului incarcat cu pulberi in conditii de siguranta si emisii conforme normelor de mediu in vigoare .

Filtre cu cartuse orizontale

 

Filtrele cu cartuse orizontale si regenerare cu jet de aer comprimat sunt destinate filtrarii aerului incarcat   cu pulberi fine , fum s.a  , din toate domeniile industriei.

Cicloane

 Cicloanele sunt destinate separarii  particulelor de praf, rumegus, tocatura ,particule metalice si/sau plastic - reprezinta de asemenea o metota de prefiltrare inaintea filtrarii cu filtre textile , care evita colmatarea fibrelor textile.

Statii filtrare cu extractie automata

Statiile de filtrare ALWO sunt echipamente complexe cu capacitati de filtrare aer poluat cuprinse intre 5.000 - 150.000 mc/h , solutii cu aplicabilitate in toate ramurile industriei unde ,in procesul de productie,sunt generate pulberi .

Filtre cu maneci - colectare in saci

 Filtrele ALWO cu maneci filtrante si colectare in saci de plastic/bidoane sunt destinate filtrarii aerului in spatiile de productie unde colectarea pulberilor este necesar a se realiza in saci de plastic sau bidoane metalice .