Echipamente exhaustare industria lemnului

Exhaustoare locale modulare

 Exhaustoarele locale ALWO sunt echipamente destinate aspiratiei si filtrarii aerului incarcat cu pulberi de granulometrie mare . Avand dimensiuni relativ reduse ,acestea se monteaza in interiorul halei de productie, langa masina la care se va cupla .

CICLOFILTRE cu saci filtranti

  Ciclofiltrele F - ALWO sunt unitati de filtrare cilindrice ,cu maneci filtrante scuturate cu jet de aer comprimat , functionare in depresiune si colectarea pulberilor in bidon metalic. Optional pot fi prevazute cu valva de dozare a materialului evacuat . 

BANCURI ASPIRANTE CU CARTUSE FILTRANTE model BAF

  Bancurile aspirante ALWO model BAF  reprezinta  mese de lucru destinate aspiratiei, filtrarii si colectarii prafului rezultat ca urmare a operatiilor de slefuire manuala utilizand scule de mana . 

Cicloane

 Cicloanele sunt destinate separarii  particulelor de praf, rumegus, tocatura ,particule metalice si/sau plastic - reprezinta de asemenea o metota de prefiltrare inaintea filtrarii cu filtre textile , care evita colmatarea fibrelor textile.

Statii filtrare cu extractie automata

Statiile de filtrare ALWO sunt echipamente complexe cu capacitati de filtrare aer poluat cuprinse intre 5.000 - 150.000 mc/h , solutii cu aplicabilitate in toate ramurile industriei unde ,in procesul de productie,sunt generate pulberi .

Filtre cu maneci - colectare in saci

 Filtrele ALWO cu maneci filtrante si colectare in saci de plastic/bidoane sunt destinate filtrarii aerului in spatiile de productie unde colectarea pulberilor este necesar a se realiza in saci de plastic sau bidoane metalice .

Silozuri

Silozurile ALWO sunt executate din panouri din tabla zincata, rectangulare, imbinate cu suruburi. Aceasta executie asigura posibilitatea unei usoare asamblari, un transport facil al acestuia si, in acelasi timp, un cost redus de mentenanta. Aceste silozuri au in componenta, in partea superioara, o baterie de filtre cu maneci care asigura o filtrare completa a aerului poluat sau, dupa caz, un ciclon, asigurand astfel separarea materialului de aer la descarcarea in siloz.

Buncar stocare material cu extractie hidraulica

Buncar stocare material cu extractie hidraulica