Accesorii si piese de schimb

ALWO este dedicat clientilor si ofera asistenta, piese de schimb si consumabile pentru orice echipament indiferent de perioada in care a fost achizitionat. Acordam un deosebit interes clientilor nostri, si dorim sa pastram o buna relatie de comunicare, pentru exploatarea corecta a echipamentelor, reducerea uzurii in timp si eliminarea unor costuri inutile de reparatii.

Totusi, daca nu esti client ALWO, poti beneficia de service pentru echipamentul tau indiferent de provenienta acestuia!

SACI FILTRANTI - Domeniu de utilizare: filtrare pulberi, din diverse domenii de activitate. Material: poliester antistatic/neantistatic; polipropilena; nomex. Dimeniuni: diverse diametre si lungimi, in functie de solicitare. SACI COLECTORI - Domeniu de utilizare: se folosesc la echipamentele de exhaustare, pentru colectarea materialului filtrat. Material: polietilena. Dimensiuni: diametru 500 x H 1200 mm.

Filtru carton LABIRINT

Domeniu de utilizare: in cabinele de vopsire. Material: carton labirint. Mod de ambalare: cutii de 10 ml la latimi de 750 mm; 900 mm; 1000 mm.

Filtru tavan  F5

Domeniu de utilizare: instalatii de vopsire partea de exhaustare, se foloseste la filtrarea aerului de compensare (filtru plenum). Material: textura poliester fibroasa cu retea de sustinere rezistenta la temperatura. Mod de ambalare: rola 20 ml cu latime de 1000 mm.

Filtru PAINT-STOP

Domeniu de utilizare: instalatii de vopsire partea de exhaustare, completeaza filtrul labirint la fronturile aspirante. Material: textura rara din fibra de sticla. Moda de ambalare: rola de 20 ml cu latime de 750 mm; 900 mm; 1000 mm.

Casete filtrante

Domeniu de utilizare: instalatii de vopsire partea de exhaustare, completeaza filtrul carton labirint. Material: filtru paint-stop, fibra de sticla in caseta de carton sau de metal. Dimensiuni: caseta 500x650 mm.

Lampa ATEX

2 x 36 W; IP 65; 230V/50Hz; cu protective si prindere prin clipsare

Carbune activ

Domeniu de utilizare: purificare aer/gaze cu continut mare de contaminanti organici, indepartare mirosuri, recuperare solventi. Material: carbune activ. Mod de ambalare: saci de 25 kg/ big bags 500 kg.

Cartuse filtrante

Domeniu de utilizare: Retinere praf cu granulometrie mica, fum. Material: poliester. Dimensiuni: diferite forme, dimensiuni si sisteme de prindere.

Filtre ceramice

Domeniu de utilizare: filtrarea gazelor fierbinti, pana la 1000°. Material: lana silicat de aluminiu; lana silicat de calciu/magneziu. Dimensiuni: diverse diametre si lungimi, in functie de solicitare.

Cicloane

 Cicloanele sunt destinate separarii  particulelor de praf, rumegus, tocatura ,particule metalice si/sau plastic - reprezinta de asemenea o metota de prefiltrare inaintea filtrarii cu filtre textile , care evita colmatarea fibrelor textile.